Een studentenpakket is bij ons een pakket voor diegene die nog onderwijs volgt.

Je hebt zoveel lessen nodig totdat we er samen over eens zijn dat je een volwaardige deelnemer bent in het verkeer en dus met vol vertrouwen kunt gaan afrijden, het maakt dus niet uit of er meer of minder lessen nodig zijn uit een pakket.

De lesprijzen per uur uit het pakket blijven gehandhaafd als er meer lessen nodig zijn, dus deze zijn goedkoper dan losse lessen.

Niets, sterker nog je krijgt die lesuren terug betaald als je ze niet nodig hebt. Je betaalt dus altijd voor de werkelijk genoten rijlessen.

Als je in het 050 gebied woont of studeert kun je daar worden heen en terug gebracht worden, dit geldt natuurlijk voor leerlingen die in Groningen lessen. Voor Winschoten geldt dat de leerlingen thuis worden opgehaald en terug gebracht, tenzij ondeling anders is overeen gekomen.

Een rijles duurt altijd 60 minuten.

Je hebt altijd een vaste instructeur en auto.

Indien je online een proefles aanvraagt, nemen wij spoedig contact met je op voor een afspraak en kun je heel snel beginnen.

Ja, hoe snel je je rijbewijs wilt halen ligt aan jou, je kan zelf je aantal rijlessen in een week plannen.

Je haalt je rijbewijs in de auto waar je ook mee lest, niet een zelfde type, maar gewoon dus in je lesauto. Het CBR heeft geen eigen auto’s om in af te rijden.

Je kunt lessen vanaf 8.00 tot 20.00 van maandag t/m vrijdag en zaterdag is ook mogelijk.

Je kan in overleg op verschillende manieren betalen, alleen moet alles betaald zijn voordat je praktijkexamen gaat doen.

Voor algemene informatie kun je terecht op de CBR site.

Voor verdere info omtrent het begeleid rijden kun je naar http://www.2todrive.nl

Alle andere vragen die je niet op onze site vindt, worden tijdens de lessen vanzelf beantwoord.

Als je vooraf nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Deze pagina zal steeds worden aangepast als er belangrijke vragen beantwoord moeten worden.